Ο Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε σε φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει αν πρώτα δεν κατακτήσει το Champions League.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ και το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ο ίδιος ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και ο Ασράφ Χακίμι βρέθηκαν σε μία συγκέντρωση οργανωμένων οπαδών και ο Γάλλος επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει με την ομάδα αν δεν ικανοποιήσει έναν από τους πιο βασικούς του στόχους. Να κατακτήσει το Champions League.

Η Παρί προτίθεται να χτίσει την ομάδα της γύρω από τον Γάλλο σούπερ σταρ και αφήνει στην άκρη τις σειρήνες περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Κιλιάν Εμπαπέ