Εθνική Αγγλίας: Δεκτή η πρόταση των διεθνών ποδοσφαιριστριών της χώρας και αποφάσισαν να αλλάξει το χρώμα στο σορτσάκι λόγω περιόδου.

Οι διοικούντες την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία… εισάκουσαν την πρόταση των διεθνών ποδοσφαιριστριών της χώρας και αποφάσισαν να αλλάξει το χρώμα στο σορτσάκι που φορούν, κατά την διάρκεια των αγώνων. Ετσι, από το παραδοσιακό λευκό, οι Αγγλίδες παίκτριες, θα φορούν μπλε σορτσάκι, προκειμένου να μην αισθάνονται άβολα, όταν αγωνίζονται ενώ περνούν τις… δύσκολες ημέρες του μήνα. Εθνική Αγγλίας

Παρά το γεγονός, ότι στην σχετική ανακοίνωση, δεν υπήρξε επίσημη εξήγηση γι΄αυτήν την αλλαγή, θεωρείται βέβαιο ότι οφείλεται στην «περίοδο» των γυναικών, όπως είχε επισημάνει πέρυσι, η επιθετικός της εθνικής Αγγλίας, Μπεθ Μιντ, η οποία είχε πει πως υπήρξαν επαφές με την Nike για μία πιθανή αλλαγή στο χρώμα του σορτς, «επειδή τα λευκά είναι άβολα» για τις συγκεκριμένες ημέρες του μήνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατά συνέπεια, οι παίκτριες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, θα φορέσουν μπλε σορτς, στους φιλικούς αγώνες με την Βραζιλία και την Αυστραλία, που θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, που θα φιλοξενηθεί στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι και της Γουέστ Μπρομ, όπως και η εθνική ομάδα ράγκμπι της Ιρλανδίας, αντικατέστησαν τον περασμένο μήνα, τα λευκά σορτσάκια με πιο σκουρόχρωμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!