Ο Χάρι Μαγκουάιρ μπορεί να επιστρέψει στη Λέστερ την επόμενη σεζόν, καθώς οι "αλεπούδες" εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μπορεί να επιστρέψει στη Λέστερ την επόμενη σεζόν, καθώς οι “αλεπούδες” εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λέστερ, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει δεχθεί 49 γκολ φέτος, χρειάζεται αμυντική ενίσχυση. Αυτό φέρεται να έχει ωθήσει τον Μπρένταν Ρότζερς να εξετάσει το ενδεχόμενο να φέρει πίσω στην ομάδα τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ που δεν είναι πια δημοφιλής στο Μάντσεστερ σύμφωνα με τη Sun. Ο Άγγλος διεθνής αποχώρησε από το King Power Stadium έναντι του παγκόσμιου ρεκόρ των 80 εκατομμυρίων λιρών το 2019.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από τότε που ανέλαβε ο Έρικ Τεν Χαγκ στην αρχή της φετινής σεζόν, ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει παίξει ελάχιστα, μετρώντας μόλις 476 λεπτά στην Premier League. Παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ο 30χρονος έχει παραμείνει αφοσιωμένος στο να βοηθήσει τον σύλλογο εντός και εκτός γηπέδου.

Αρκετές άλλες αγγλικές ομάδες έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον αμυντικό και ενδέχεται να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν την επόμενη περίοδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!