Ο Έρικ τεν Χαγκ δήλωσε ότι ένας σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Έρικ τεν Χαγκ δήλωσε ότι ένας σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς προσπαθεί να την οδηγήσει πίσω στη διοργάνωση.

Ο Τεν Χαγκ γνώρισε σημαντική επιτυχία στο Ολντ Τράφορντ από τότε που ήρθε το καλοκαίρι του 2022, οδηγώντας τον σύλλογο στο πρώτο τρόπαιο από το 2016, καθώς και σε έναν ευρωπαϊκό προημιτελικό και έναν ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ωστόσο, δεν θα είναι ικανοποιημένος αν δεν φτάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Τεν Χαγκ όταν ρωτήθηκε για το αν θα προσφέρει στους νέους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. «Ένας σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, δεν υπάρχει καποια .

«Φυσικά, είμαστε πιο ενδιαφέροντες όταν είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όταν δεν είμαστε, εξακολουθούμε να είμαστε ελκυστικοί για παίκτες. Το παρατήρησα αυτό πέρυσι, όταν δεν ήμασταν στο Champions League, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω την άποψή μου, πρέπει να είμαστε στο Champions League».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!