Ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας έχει κοστίσει τη ζωή σε 262 Ουκρανούς αθλητές και έχει καταστρέψει 363 αθλητικές εγκαταστάσεις, δήλωσε χθες Σάββατο ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βαντίμ Χουτσάιτ.

Ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας έχει κοστίσει τη ζωή σε 262 Ουκρανούς αθλητές και έχει καταστρέψει 363 αθλητικές εγκαταστάσεις, δήλωσε χθες Σάββατο ο υπουργός Αθλητισμού της χώρας, Βαντίμ Χουτσάιτ. Ουκρανοί αθλητές

Σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Μορινάρι Ουατανάμπε, ο Χουτσάιτ είπε πως κανένας αθλητής από τη Ρωσία δεν πρέπει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή σε άλλες αθλητικές διοργανώσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλοι υποστηρίζουν αυτόν τον πόλεμο και λαμβάνουν μέρος σε εκδηλώσεις για υποστήριξη αυτού του πολέμου», είπε ο Χουτσάιτ, σύμφωνα με απομαγνητοφωνημένο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή πρότεινε τη σταδιακή επιστροφή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις ως ουδέτερων. Δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Ουκρανοί αθλητές

Το Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή τον αριθμό των Ουκρανών αθλητών που σκοτώθηκαν ή πόσες εγκαταστάσεις έχουν πληγεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.