Ισπανικό δημοσίευμα συνδέει τον Πάμπλο Λάσο με τους Ντάλας Μάβερικς λόγω του Λούκα Ντόντσιτς - Πάντα φαβορί παραμένει ο Παναθηναϊκός.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το μέλλον του Πάμπλο Λάσο. Ο Ισπανός προπονητής είναι δεδομένο πως απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες ωστόσο νέο δημοσίευμα αναφέρει πως βρίσκεται στο στόχαστρο και ομάδας του NBA.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λούκα Ντόντσιτς επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Πάμπλο Λάσο, αυτή τη φορά στο Ντάλας, αφού η συνύπαρξη τους ήταν εντυπωσιακή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν εξαιρεί τον Παναθηναϊκό. Το αντίθετο μάλιστα. Οι «πράσινοι» έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα όσον αφορά την περίπτωσή του ενώ είχαν καταθέσει πρόταση και νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Όμως, αρνήθηκε διότι ήθελε να ξεκινήσει το έργο του από το ξεκίνημα και όχι στη μέση της σεζόν.

Πάντως, μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον έμπειρο προπονητή φαίνεται πως είναι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!