Ο σμολ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, αποκάλυψε τους παίκτες που απολαμβάνει να βλέπει στον ελεύθερό του χρόνο.

Ο σμολ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ, αποκάλυψε τους παίκτες που απολαμβάνει να βλέπει στον ελεύθερό του χρόνο προκειμένου να βελτιωθεί σε προσωπικό επίπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ κολλεγιακό μπάσκετ, περισσότερο από κάθε τι άλλο. Επίσης, βλέπω και πολύ ΝΒΑ. Πολλά highlights του Μάικλ Τζόρνταν, πολλά του Κόμπε Μπράιαντ», ανέφερε αρχικά ο Ντουράντ στο The Athletic και πρόσθεσε:

«Βλέπω πολλά στιγμιότυπα του Τζόρνταν. Είναι πάντα καλό να βλέπεις τέτοια πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, είναι δύσκολο να δεις τι συμβαίνει ακριβώς γύρω σου. Οπότε, θα πρέπει να δεις το βίντεο, για να έχεις μια πιο ξεκάθαρη άποψη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!