Ο Έρικ τεν Χαγκ αστειεύτηκε ότι δεν χρησιμοποίησε μαγικές δυνάμεις για να δημιουργήσει την απίστευτη φόρμα του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Έρικ τεν Χαγκ αστειεύτηκε ότι δεν χρησιμοποίησε μαγικές δυνάμεις για να δημιουργήσει την απίστευτη φόρμα του Μάρκους Ράσφορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν.

Ο καυτός επιθετικός έχει ήδη πετύχει 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτή τη σεζόν και έχει βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ να πάρει σταθερά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η άνοδος της φόρμας συνέπεσε με τον διορισμό του Τεν Χαγκ στο τιμόνι, ο Ολλανδός επέμεινε ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνος του υπεύθυνος – και αστειεύτηκε ότι δεν είναι ο διάσημος μάγος από τα παιδικά μυθιστορήματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν πρόκειται για μια απλή συζήτηση – δεν είμαι ο Χάρι Πότερ!», δήλωσε ο Ολλανδός στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

«Είναι μια διαδικασία, υπάρχουν πολλά εργαλεία που χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις τους ανθρώπους να φτάσουν στην καλύτερη φόρμα τους. Έχει να κάνει με το ρόστερ, τον τρόπο [παιχνιδιού], την προπόνηση, τις επίσημες ή ανεπίσημες συζητήσεις, έχει να κάνει με τους προπονητές που δουλεύουν μαζί του. Αλλά κυρίως, έχει να κάνει πολύ με τον εαυτό του, επειδή έχει τις ικανότητες. Όταν έχει την καλύτερη συμπεριφορά, την καλύτερη νοοτροπία, τότε θα σκοράρει γκολ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!