Μ΄ ένα άκρως ιδιαίτερο δώρο τίμησαν τον Ραφαέλ Ναδάλ οι διοργανωτές του Roland Garros και το γαλλικό τένις.

Μ΄ ένα άκρως ιδιαίτερο δώρο τίμησαν τον Ραφαέλ Ναδάλ οι διοργανωτές του Roland Garros και το γαλλικό τένις.

Ο κάτοχος 22 τίτλων Grand Slam, εκ των οποίων οι 14 στο χωμάτινο Major του Παρισιού, παρέλαβε από τα χέρια της διευθύντριας του τουρνουά, Αμελί Μορεσμό, και του προέδρου της ομοσπονδίας τένις της Γαλλίας, Ζιλ Μορετόν, ένα μικρό αντίγραφο του αγάλματος που παρουσιάστηκε στα court της «Πόλης του Φωτός».

Για το σκοπό αυτό βρέθηκαν στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου και συγκεκριμένα στην ακαδημία που διατηρεί ο 36χρονος, οι Μορεσμό και Μορετόν, προκειμένου να του παραδώσουν προσωπικά το συγκεκριμένο αντίγραφο, που σε κλίμακα 1:10 θυμίζει το αυθεντικό άγαλμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα τοποθετηθεί στο μουσείο που φέρει το όνομα του Ραφαέλ Ναδάλ, στο Μανακόρ, στο μέρος όπου έχουν τοποθετηθεί όλα τα τρόπαια που έχει κερδίσει στη διάρκεια της καριέρας του και που πλησιάζουν τα 100 (92).

Ο σπουδαίος τενίστας παραδέχθηκε: «Το Roland Garros είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτό το άγαλμα στην κατοχή μου.

Το να μπορώ να το έχω εδώ, στη γενέτειρά μου, στο μουσείο και σε ένα μέρος που είναι τόσο κοντά σε εμένα, στην οικογένειά μου και στην ομάδα μου, το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό.

Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι το έκαναν εφικτό και τώρα είναι εδώ, μαζί με τα τρόπαιά μου, ώστε όλοι να μπορούν να έρθουν και να το δουν από κοντά.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!