Ο πανηγυρισμός του Πεπ Γκουαρντιόλα μπροστά στον Κώστα Τσιμίκα για το γκολ ισοφάρισης του Χούλιαν Άλβαρες θεωρήθηκε από πολλούς προκλητικός - Ο έμπειρος προπονητής έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το συμβάν.

Το γκολ που πέτυχε ο Χούλιαν Άλβαρες πανηγυρίστηκε έντονα από τον Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς η ομάδα του έφερε το παιχνίδι στα ίσα κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, από πολλούς ο πανηγυρισμός του χαρακτηρίστηκε ασεβής καθώς πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από τους αναπληρωματικούς των κόκκινων, Κώστα Τσιμίκα και Αρτούρ Μέλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Debut.gr (@debut.gr)


Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Ήμουν χαρούμενος και είπα: “Τι ωραίος ήταν το γκολ μας;”. Αυτό είναι όλο. Φυσικά ήταν χιούμορ. Έλα. Λυπάμαι πολύ. Μιλάω με τον Τσιμίκα. Εσείς λέτε ότι είναι έλλειψη σεβασμού. Ρωτήστε τον αν είμαι ασεβής.

Πανηγυρίζω ένα γκολ. Κανονικά πανηγυρίζω με τον γιο μου στον αγωνιστικό χώρο. Έρχομαι εδώ και λέω: “Το γκολ ήταν ωραίο, έτσι δεν είναι;”.

Αυτό είναι όλο. Λυπάμαι πολύ. Πιστεύεις ότι ήταν έλλειψη σεβασμού; Α, εντάξει, συγγνώμη. Λυπάμαι πολύ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!