Ο πρώην επιθετικός Ρουντ Φαν Νίστελροϊ αποκάλυψε τα πάντα για ένα περιστατικό στο προπονητικό κέντρο μεταξύ του ίδιου και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώην επιθετικός Ρουντ Φαν Νίστελροϊ αποκάλυψε τα πάντα για ένα περιστατικό στο προπονητικό κέντρο μεταξύ του ίδιου και του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο σημερινός προπονητής της Αϊντχόφεν εντάχθηκε στους “κόκκινους διαβόλους” το 2001 και καλωσόρισε τον Ρονάλντο δύο χρόνια αργότερα. Μιλώντας με τον πρώην συμπαίκτη του Γκάρι Νέβιλ στην εκπομπή “The Overlap”, αμφότεροι παραδέχτηκαν ότι χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού του Πορτογάλου σταρ, αν και ο Φαν Νιστελρόι παραδέχτηκε ότι ο καβγάς μεταξύ των δύο «τίναξε τις σχέσεις τους πραγματικά στον αέρα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο κόσμος μιλάει πολύ για την κατάσταση με τον Ρονάλντο, έτσι δεν είναι;», ξεκίνησε ο Νέβιλ. «Ήμουν απογοητευμένος εκείνη τη στιγμή, επειδή είχα συνηθίσει να παίζω με τον Ντέιβιντ [Μπέκαμ]. Είχαμε τηλεπάθεια, ξέραμε ακριβώς τι επρόκειτο να κάνει. Μετά ήρθε ο Κριστιάνο και ήταν διαφορετικά. Έτρεχε παντού, έκανε ντρίμπλες, ήταν απρόβλεπτος».

Ερωτηθείς για το αν ένιωθε απογοήτευση από τον νέο Πορτογάλο συμπαίκτη του, ο Φαν Νίστελροϊ απάντησε: «Η κατάσταση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο. Νομίζω ότι η σχέση μου με τον Κριστιάνο είναι μια χαρά, τώρα, σε γενικές γραμμές. Το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλη έκταση. Ήταν μια διαφωνία στην προπόνηση. Αυτή είναι η ιστορία, αλλά στο τέλος το λύσαμε μαζί και προχωρήσαμε και η σχέση μας είναι τέλεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!