Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Λούκα Βιλντόζα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Λούκα Βιλντόζα.

Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε ένα σοβαρό ζήτημα που του δημιουργούσε νεύρα και άγχος και αυτό εμφανίζονταν στην συμπεριφορά του, με τον προπονητή, τους συμπαίκτες αλλά και τους δημοσιογράφους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, τόνισε πως βρήκε ξανά τον εαυτό του και είναι ξανά χαρούμενος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα:

«Παίζω καλά, ειδικά επειδή πέτυχα μερικά τρίποντα και ξαναμπαίνω στον ρυθμό γιατί είναι σημαντικό να παίζουμε καλά ως ομάδα και όπως είπα ήδη είχα κάποια προσωπικά προβλήματα, στεναχωρήθηκα παρόλο που αυτό δεν έχει σημασία για κανέναν, έχει σημασία για μένα. Όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, ξέρουν πόσο σημαντική ήταν στη ζωή μου. Τώρα επιστρέφω στη ζωή και στον ρυθμό του μπάσκετ, είμαι και πάλι χαρούμενος.

Αλήθεια, όταν έχεις προβλήματα στη ζωή, η αυτοπεποίθηση αρχίζει να πέφτει και σκέφτεσαι τη ζωή και τον εγωισμό, την υπερηφάνεια. Μετέφερα όλα μου τα νεύρα στο παρκέ, τσακωνόμουν με τους πάντες, με τον προπονητή μου, με τους συμπαίκτες μου, με τους δημοσιογράφους, με όλους, ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι παραπάνω. Τώρα, όμως, είμαι και πάλι ο Λούκα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!