Κιλιάν Εμπαπέ: Στα έξι εκατομμύρια το «μηνιάτικο» του Γάλλου σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με την «L'Equipe».

Οπως κάθε χρόνο, η γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», έδωσε στην δημοσιότητα τις μεικτές απολαβές των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονται στο σαμπιονά, με την Παρί Σεν Ζερμέν, να είναι για ακόμη μία φορά, ο σύλλογος που πληρώνει καλύτερα στην Ligue 1. Κιλιάν Εμπαπέ

Στην κορυφή του σχετικού καταλόγου, βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος για να μην «μετακομίσει» στην Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε συμβόλαιο με μηνιαίες αποδοχές ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακολουθούν ο Νεϊμάρ με 3,675 εκ. ευρώ και ο Λιονέλ Μέσι με 3,375 εκ. ευρώ.

Επίσης, ο Νόρντι Μουκιέλε, άφησε την Λειψία κι εντάχθηκε στους πρωταθλητές Γαλλίας, με μηνιαίο μισθό 700.000 ευρώ.

Ο πρώτος παίκτης από τον σχετικό κατάλογο, που δεν ανήκει στην Παρί ΣΖ, είναι ο Ουϊσάμ Μπεν Γεντέρ της Μαρσέϊγ, ο οποίος εισπράττει κάθε μήνα, 650.000 ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!