Χατσάνοφ-Τσιτσιπάς 2-0: Ο Καρέν Χατσάνοφ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, το οποίο και δεν πέρασε ο Στέφανος στους «16» του Miami Open.

Ο Καρέν Χατσάνοφ (Νο.16 της παγκόσμιας κατάταξης) αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, το οποίο και δεν πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης) 2-0 σετ (7-6, 6-4) και πήρε την πρόκριση στους «8» του Miami Open. Χατσάνοφ-Τσιτσιπάς 

Παράλληλα, πήρε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Έλληνα τενίστα, καθώς στα προηγούμενα έξι ματς τους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Χατσάνοφ θα αναμετρηθεί με τον νικητή του αγώνα Φρανσίσκο Τσερούντουλο – Λορέντσο Σονέγκο για τους “8” του τουρνουά στο Μαϊάμι.

Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να φέρει τούμπα το ματς, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάποιο break στο σερβίς του Χατσάνοφ, με το (6-4) να είναι το τελικό σκορ του δεύτερου σετ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!