Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε σε ιστοσελίδα της Τσεχίας για τη συνεργασία του με τον Άρη.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα idnes.cz και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Άρη. Μάλιστα, τόνισε πως η συνεργασία αυτή είναι τόσο ιδανική που τον έκανε να έχει ξανά εμμονή με το ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα:

«Ξαφνικά έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο όπως ήμουν στην αρχή της καριέρας μου. Το απολαμβάνω πραγματικά».

Όσο για την Εθνική Τσεχίας, όπου ο ίδιος αποσύρθηκε ως αρχηγός της ομάδας είπε:

«Γευματίσαμε μαζί όλη η ομάδα. Εκεί με ρώτησαν: Και γιατί δεν πας;».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.