Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν εστιάσει στην περίπτωση μόνο του Τιάγκο Ντάντας καθώς υπάρχει και η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν εστιάσει μόνο στο θέμα του Τιάγκο Ντάντας και στον τρόπο που ο παίκτης θα παραμείνει στην Τούμπα. Αντίθετα, έχει ανοίξει η συζήτηση και για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μένει ελεύθερος με τη λήξη της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Ο 32χρονος φορ, που κάνει μια καλή σεζόν (9 γκολ, 3 ασίστ φέτος), υπάρχει μία καλή πρώτη επαφή και θετικό κλίμα ως προς την παραμονή του. Οι συζητήσεις με τον Πορτογάλο θα συνεχιστούν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τοπίο σχετικά με τον Μπράντον Τόμας. Ο παίκτης υπέγραψε πέρσι μονοετές συμβόλαιο, το οποίο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το ανανεώσει για έναν χρόνο ακόμη με συγκεκριμένους όρους.

Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμιά βιασύνη και για τον Τόμας η απόφαση θα παρθεί στο τέλος της σεζόν. Νέλσον Ολιβέιρα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!