Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για μια νέα εποχή στην εθνική ομάδα, μετά την πρόσληψη του Ντομένικο Τεντέσκο στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Το Βέλγιο έδειξε πως βρίσκει ξανά το δρόμο του, καθώς νίκησε τη Γερμανία (διοργανώτρια χώρα του EURO 2024) με 3-2 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Κολωνία. Ντε Μπρόινε

Οι «κόκκινοι διάβολοι», εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους στον 6ο όμιλο -τέσσερις μέρες μετά το εμφατικό 3-0 επί της Σουηδίας στην Στοκχόλμη- έδωσαν ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ κι έδειξαν πως παραμένουν μία ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για μια νέα εποχή στην εθνική ομάδα, μετά την πρόσληψη του Ντομένικο Τεντέσκο στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Η ομάδα έχει ξανά ενέργεια με τον νέο κόουτς και τους νέους παίκτες. Ξέρω πως απογοητεύσαμε τους φιλάθλους στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά τώρα κάνουμε μια νέα αρχή και είμαι αισιόδοξος, καθώς η ομάδα δείχνει μια εντυπωσιακή δυναμική. Ο ενθουσιασμός επέστρεψε στη εθνική κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», δήλωσε σχετικά ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!