Ο λογαριασμός που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, παραβιάσθηκε την Τρίτη (28/3) και χρησιμοποιήθηκε για να σταλούν λανθασμένα μηνύματα.

Ο λογαριασμός που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, παραβιάσθηκε την Τρίτη (28/3) και χρησιμοποιήθηκε για να σταλούν λανθασμένα μηνύματα, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ο Βραζιλιάνος υπεύθυνος Τύπου του διάσημου άσου της «σελεσάο» και της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Τον χάκαραν! Το Twitter φροντίζει για το πρόβλημα. Προς το παρόν δεν έχω άλλες πληροφορίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος αυτήν την περίοδο, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά από χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αρκετά μηνύματα που εστάλησα από τους χάκερ, έχουν διαγραφεί από τον λογαριασμό του Νεϊμάρ. Το Γαλλικό Πρακτορείο μπόρεσε να δει, ωστόσο, ένα μήνυμα, το οποίο δεν είχε εξαφανιστεί, στοχεύοντας με προσβλητικούς όρους ένα βραζιλιάνικο ΜΜΕ.

Κάτι ανάλογο, συνέβη και με τον λογαριασμό της αδελφής του Νεϊμάρ, Ραφαέλα, στο Twitter. Η νεαρή Βραζιλιάνα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram για να εξηγήσει ότι τα μηνύματα στον λογαριασμό της δεν προέρχονται από αυτήν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!