Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος με σημερινή δήλωση του αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, αφού βρέθηκε στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, με σημερινή δήλωση του αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της χώρας.

Η δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η απάντηση της ΕΠΟ στις επιθέσεις τις οποίες δέχεται θα είναι θεσμική και μόνο θεσμική. Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.

Δεν θα ακολουθήσω τον ρυθμό κανενός, αλλά, αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω τον δικό μου.

»Και όπως όλοι γνωρίζουν όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!