Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως αυτό ίσως ήταν το καλύτερο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού και πως πλέον η ομάδα εστιάζει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως αυτό ίσως ήταν το καλύτερο επιθετικό παιχνίδι των «πράσινων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Σήμερα ήταν ένα must win παιχνίδι για μας, ειδικά μετά από την ήττα από την ΑΕΚ. Ζητήσαμε από τους παίκτες να είναι πολύ επιθετικοί στην άμυνα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις. Παίξαμε πολύ καλά αμυντικά στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο. Όλοι όσοι μπήκαν στο παρκέ είχαν τον ίδιο στόχο και αμύνθηκαν με την ίδια προσήλωση. Επίσης, θέλω να πω ότι σήμερα ίσως κάναμε το καλύτερο επιθετικό παιχνίδι μας. Είχαμε καλές συνεργασίες, όπως δείχνουν οι 21 ασίστ. Δεν έγινε κάτι με αυτή τη νίκη, πρέπει να προχωρήσουμε. Συνολικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη φετινή σεζόν. Τώρα, κοιτάμε μπροστά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Επειδή κάναμε μια καλή εμφάνιση, δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ. Οι καλές εμφανίσεις δυστυχώς δεν έχουν συνέχεια, παρουσιάζουμε σκαμπανεβάσματα. Χωρίς πολλές προπονήσεις είναι δύσκολο η ομάδα να αποκτήσει μια νέα φιλοσοφία. Αυτό που είναι σημαντικό, και το λέω συνέχεια, είναι ότι επειδή είναι μια κακή χρονιά για τον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και να φαινόμαστε σαν να μην καταλαβαίνουμε τη σημασία των αγώνων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!