Με βαριά, αλλά... ανώδυνη ήττα ολοκλήρωσε ο Προμηθέας Πατρών τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του EuroCup - Οριστικά στην 4η θέση του ομίλου τους οι Πατρινοί.

Με βαριά, αλλά… ανώδυνη ήττα ολοκλήρωσε ο Προμηθέας Πατρών τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του EuroCup. Με εξασφαλισμένη την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας στη φάση των «16» της διοργάνωσης, οι Αχαιοί ηττήθηκαν 108-69 από την Χάποελ στο Τελ Αβίβ, για την 18η και τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον Β’ όμιλο με ρεκόρ 11-7 και πλέον περιμένει την ολοκλήρωση της αγωνιστικής για να μάθει τον αντίπαλο της στους «16».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Η εξέλιξη του αγώνα

Η αδυναμία που παρουσίασε ο Προμηθέας στον τομέα των ριμπάουντ (17 έναντι 44), αποδείχθηκε καταστροφική για τους Αχαιούς, οι οποίοι έχασαν την επαφή με τους Ισραηλινούς στη δεύτερη περίοδο (59-31 στο 20΄) και δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί μέχρι το φινάλε,

Κορυφαίος των νικητών ο Τζέιλεν Χόαρντ με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ από την ελληνική ομάδα προσπάθησε ο Τζο Τόμασον με 16.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 59-31, 76-52, 108-69

Οι συνθέσεις

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Φράνκο): Χάρελ 6 (1). Μάνφορντ 11. Μπένι (1). Τιμόρ, Χόαρντ 23, Ζάλμανσον 8, Ονουάκου 16, Γκινάτ 18, ΜακΡέι 9 (2), Μπράουν 10 (2).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Χριστόπουλος): Κάουαν 7 (1), Ντάνγκουμπιτς 9 (3), Μουράτος 2, Χογκ 8, Κουλμπόκα 14 (2), Κόντιτ 5, Γκίκας 5 (1), Τόμασον 16 (2), Τανούλης.

Η βαθμολογία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!