Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας στα μεσαία βάρη και χρυσός Ολυμπιονίκης, Ριότα Μουράτα, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα ρινγκ.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας στα μεσαία βάρη και χρυσός Ολυμπιονίκης, Ριότα Μουράτα, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα ρινγκ.

Ο 37χρονος Ιάπωνας ήταν ο πρώτος της χώρας του που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ μετά ακολούθησε την επαγγελματική καριέρα και έπειτα από πέντε χρόνια έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής της παγκόσμιας ομοσπονδίας μποξ (WBA).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν έχω άλλη ενέργεια για να συνεχίσω. Κατάφερα όλα όσα ονειρευόμουν και είμαι ευτυχισμένος», τόνισε ο Μουράτα, ανακοινώνοντας την απόφαση του ν’ αποσυρθεί από τους αγώνες.

Ο Μουράτα είχε αγωνιστεί συνολικά σε 19 αγώνες, έχοντας 16 νίκες, 13 με νοκ άουτ, και τρεις ήττες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!