Τις πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους του Ενγκολό Καντέ ξεκίνησε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του Ενγκολό Καντέ.

Μπορεί από την Τσέλσι να δηλώνουν αισιόδοξοι πως ο παίκτης θα μείνει στην Αγγλία, ωστόσο σύμφωνα με το «90min», η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του βραχύσωμου χαφ και μάλιστα κατέθεσαν και την πρώτη τους πρόταση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Ενγκολό Καντέ με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Γάλλο χαφ να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Πότερ. Αν αυτό δεν συμβεί τότε θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε μόλις δυο παιχνίδια αφού ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.  Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.