Όσο ο Λιονέλ Μέσι... απομακρύνεται απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και παραμένει ανοικτό το μέλλον του τόσο «φουντώνουν» τα σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, έπειτα από δυο χρόνια στο Παρίσι.

Όσο ο Λιονέλ Μέσι… απομακρύνεται απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν και παραμένει ανοικτό το μέλλον του τόσο «φουντώνουν» τα σενάρια για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, έπειτα από δυο χρόνια στο Παρίσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κι ας απαιτούνται τεράστιες υπερβάσεις και υποχωρήσεις κι απ’ τη δύο πλευρές, δεδομένης της πολύ προβληματικής εικόνας που εξακολουθεί να υπάρχει στα οικονομικά των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να μπορέσουν το προσεχές καλοκαίρι να εγγράψουν νέους παίκτες.

Σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» Τζουάν Λαπόρτα δεν έχει εγκαταλείψει το σενάριο της ενδεχόμενης επιστροφής του «πούλγκα» στην ομάδα της Βαρκελώνης και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα σχεδιάζει ραντεβού με άνθρωπο απ’ το στενό περιβάλλον του Μέσι (πιθανότατα τον πατέρα του), προκειμένου να συζητήσουν όλες τις προϋποθέσει για ένα ιστορικό come back του 35χρονου σούπερ σταρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.