«Αισιόδοξος ο ΠΑΟΚ από τον Τιάγκο Ντάντας αλλά πρέπει να ανέβει ξανά». Αυτός είναι ο τίτλος αναφοράς της ιστοσελίδας της πορτογαλικής εφημερίδας "O’ Jogo", που παραθέτει τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο.

«Αισιόδοξος ο ΠΑΟΚ από τον Τιάγκο Ντάντας αλλά πρέπει να ανέβει ξανά». Αυτός είναι ο τίτλος αναφοράς της ιστοσελίδας της πορτογαλικής εφημερίδας “O’ Jogo”, που παραθέτει τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια αρχική πρόταση για τον Τιάγκο Ντάντας αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά θα πρέπει να ανεβάσει ξανά τα χρήματα για τον δανεικό-από την Μπενφίκα- μέσο. Οι δύο σύλλογοι συζήτησαν και παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν αποδέχθηκε την πρώτη πρόταση, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, κάτι που ενισχύει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης», αναφέρει και συνεχίζει:

«Ο Ζοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λισαβόνα για να διαπραγματευτεί την υπογραφή του Τιάγκο Ντάντας, αλλά έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων προέβλεπε οψιόν αγοράς του 50% για 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ελληνική ομάδα θέλει να μειώσει αυτό το ποσό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.