Η Ολλανδία νίκησε χθες το Γιβραλτάρ στο «Ντε Κάιπ» με 3-0 και ο Κούμαν εμφανίστηκε σοκαρισμένος από την εικόνα της ομάδα του.

Μετά την άσχημη εμπειρία που είχε στο Παρίσι, όταν ηττήθηκε με 4-0 από τη Γαλλία, η Ολλανδία νίκησε χθες το Γιβραλτάρ στο «Ντε Κάιπ» και με το 3-0 πέτυχε την πρώτη της νίκη στο 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, όπου βρίσκεται και η εθνική Ελλάδας. Κούμαν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν, πάντως, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και στα δύο ματς και μάλιστα δήλωσε σοκαρισμένος:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι είμαι σοκαρισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Μπορεί να νικήσαμε, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, αλλιώς θα έχουμε μεγάλα προβλήματα στα προκριματικά.

»Είμαι απογοητευμένος και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Μπορεί η ομάδα να είχε πολλά προβλήματα και απουσίες, λόγω της ίωσης, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για τέτοιες εμφανίσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!