Ρονάλντο και Κακά θα επιδιώξουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι για ν’ αναλάβει τη Βραζιλία..

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί διακαή πόθο της ομοσπονδίας της Βραζιλίας προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ειδικότερα μετά το διαζύγιο με τον Τίτε και την αποτυχία στο Κατάρ, οι προπονητές που εξετάζονται είναι από το «πάνω ράφι» και η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του πρπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε δημοσίευμα στο «Athletic», τονίζεται πως οι θρύλοι της Βραζιλίας, Ρονάλντο και Κακά, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τον Αντσελότι, έχουν επιστρατευτεί ώστε να τον πείσουν να αναλάβει τη Βραζιλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει εκφράσει κάποια θέση, αλλά δεν έχει κρύψει πως τον ενδιαφέρει μία τέτοια προοπτική. Μένει να δούμε αν υπάρξει και οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!