Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην έπαιξε στον αγώνα των Μπακς κόντρα στους Πίστονς πανηγύρισε έντονα το κάρφωμα του αδερφού του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην έπαιξε στον αγώνα των Μπακς κόντρα στους Πίστονς, αλλά βρέθηκε κανονικά στο Ντιτρόιτ για να εμψυχώσει την ομάδα του.

Στο ματς, τα «ελάφια» επικράτησαν με 126-117 και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για λίγα λεπτά σημειώνοντας δύο πόντους με εντυπωσιακό κάρφωμα.

Κάρφωμα, που αποδείχθηκε αρκετό για να ξεσηκώσει τον Γιάννη που πανηγύρισε έντονα το κάρφωμα του αδερφού του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πανηγυρισμός του στο κάρφωμα του Θανάση

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!