Ο Αντρέα Πίρλο παραδέχτηκε ότι θα επέστρεφε ανά πάσα στιγμή στη Γιουβέντους.

Δεν λέει όχι σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του στη Γιουβέντους ο Αντρέα Πίρλο.

Στην πρώτη του θητεία κατέκτησε ένα Super Cup κι ένα Κύπελλο Ιταλίας όμως αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να συνεχίσει στο Τορίνο.

Ο Ιταλός κόουτς τώρα είναι στο τιμόνι της τουρκικής Φατίχ Καραγκουμρούκ, όμως σε συνέντευξη του στην Gazzetta dello Sport παραδέχτηκε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Γιουβέντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Πίρλο:

«Η σχέση μου με την ομάδα παραμένει καλή. Έχω επαφή με κάποιους από τους προπονητές που έχουν παραμείνει ενώ έχω δει επίσης τον Αντρέα Ανιέλι. Παραμένει ο αμοιβαίος σεβασμός. Φυσικά και θα επέστρεφα. Εάν ένας κορυφαίος σύλλογος σε καλεί, δεν λες όχι.

Εδώ και χρόνια, τα αστέρια φεύγουν στο εξωτερικό αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ανταγωνιστικό. Αυτές ο προκρίσεις μετά από τόσα πολλα χρόνια δεν είναι τυχαίες. Στο Champions League, από τα προημιτελικά και μετά, τα πάντα μπορεί να συμβούν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!