Στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, ο ηγέτης του Προμηθέα Πατρών, Άντονι Κάουαν.

Ο Άντονι Κάουαν αποτελεί έναν εκ των ηγετών της φετινής προσπάθειας του Προμηθέα Πατρών και αυτό οφείλεται στην αλλαγή του ρόλου του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μάλιστα, τόνισε πως η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιάννης Χριστόπουλος τον βοήθησε να βρει ξανά τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άντονι Κάουαν:

Για τις αρμοδιότητες στο ρόλο του που αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν:

«Νομίζω ήταν θέμα προσαρμογής. Νομίζω ότι στην αρχή της χρονιάς, με το προηγούμενο προπονητικό μας επιτελείο, ο ρόλος μου ήταν πραγματικά διαφορετικός. Ήταν πολύ στάσιμος, όσον αφορά το πόσο θα έπαιζα ή τι θα έκανα στο παιχνίδι. Και νομίζω ότι στο δεύτερο μισό της χρονιάς, πραγματικά άρχισα να νιώθω άνετα. Και ο κόουτς μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη, να έχω την μπάλα στα χέρια μου, να μπορώ να κάνω το παιχνίδι μου. Οπότε ναι, νομίζω ότι το δεύτερο μέρος της σεζόν με βοήθησε πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου».

Για το τελευταίο παιχνίδι της regular season με την Χάποελ Τελ Αβίβ:

«Θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά την κανονική περίοδο. Μας νίκησαν την πρώτη φορά στην Πάτρα, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που πάμε εκεί και προφανώς γνωρίζουμε ότι θα συναντήσουμε εκεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Και δεν το αποφεύγουμε αυτό. Μας αρέσουν αυτές οι ατμόσφαιρες για να παίζουμε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Ενόψει των playoff του Eurocup που έρχονται:

«Είναι σίγουρα συναρπαστικό. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι το πρώτο πλέι οφ στο οποίο συμμετέχει ο Προμηθέας. Και ο τρόπος διεξαγωγής μας φέρνει πίσω στο March Madness, οπότε σίγουρα ανυπομονώ. Νομίζω ότι η πιο πεινασμένη ομάδα θα κερδίσει. Αισθάνομαι ότι σε αυτό το μέρος της σεζόν, όλοι είναι κουρασμένοι. Βασικά όλοι έπαιξαν με όλους, έτσι όλοι γνωρίζουν πως επιτίθενται και πως αμύνονται.

Επομένως, νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από το ποιος είναι ο πεινασμένος και ποιος το θέλει περισσότερο. Νομίζω ότι πρέπει να το αποδείξουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!