Ο Άνταμ Τσέριν αναφέρθηκε στη μάχη του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Άνταμ Τσέριν μίλησε για τη μάχη που δίνει ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε και στην εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνταμ Τσέριν:

«Θα έχει έντονο ανταγωνισμό. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν διαφορά μέχρι πέντε βαθμούς. Η Ελλάδα είχε πάρα πολύ καιρό να δει τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Όσο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024:

«Είναι ο καρπός της καλής δουλειάς μου στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος γιατί εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και είμαι εξίσου χαρούμενος γιατί μπορώ να βοηθήσω την Εθνική να παίρνει καλά αποτελέσματα. Όπως έχω τονίσει πολλές φορές, θέλουμε πολύ να προκριθούμε σε μία σπουδαία διοργάνωση. Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να παίξει σε ένα Euro ή ένα Μουντιάλ. Έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε σε αυτό τον κύκλο. Έχουμε πάρει το αβαντάζ και πλησιάζουμε στον στόχο μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!