Ο Σέρχιο Μπουσκέτς άλλαξε στάση και σκέφτεται να μην αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς άλλαξε στάση και σκέφτεται να μην αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, αλλά η πρώτη πρόταση της ισπανικής ομάδας δεν τον ικανοποιεί.

Ο 34χρονος εμβληματικός μέσος, ο οποίος ηγείται της μεσαίας γραμμής των Καταλανών από το 2008, διέψευσε έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα έχει αποφασίσει να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του για ένα επιπλέον χρόνο, αλλά στην πρώτη επαφή απάντησε αρνητικά, καθώς θεώρησε μικρή την πρόταση της διοίκησης.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Ισπανού μέσου, τον οποίο καθιέρωσε στην Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου κι όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο ίδιος έχει αποφασίσει τελικά να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την υπογραφή ενός νέου μονοετούς συμβολαίου, μόνο αν θεωρήσει ικανοποιητική τη νέα πρόταση από τον πρόεδρο της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!