Πολλά είναι τα ονόματα που εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν για τον πάγκο της ομάδας - Ζινεντίν Ζιντάν και Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκονται στο κάδρο.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Όσο και αν η ομάδα προχωρά μπροστά, ο Κριστόφ Γκαλτιέ βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση και υπάρχουν πολλά σενάρια που τον φέρνουν μακριά από το Παρίσι στο τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει το δημοσίευμα της ιταλικής «Gazzetta dello Sport», η οποία αναφέρει πως Παρί και Ζινεντίν Ζιντάν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ώστε ο 50χρονος τεχνικός να αναλάβει τις τύχες της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακόμα, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως ο «Special One» ίσως αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Ρόμα αν δεν καταφέρει να βγάλει την ομάδα στο επόμενο Champions League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παρί Σεν Ζερμέν