Ολυμπιακός: Διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις ο πρώην άσος των Πειραιωτών, Κιμ Τιλί - Θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Σε επέμβαση στους όρχεις θα υποβληθεί ο Κιμ Τιλί, καθώς εμφάνισε όγκο στους όρχεις. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Κολοσσού Ρόδου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Ολυμπιακός

Στη σχετική ανακοίνωση της Σολέ, ομάδας στην οποία ανήκει, αναφέρεται πως ο Γάλλος διεθνής πάουερ φόργουορντ θα συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έως τις 5 Απριλίου, καθώς μετά θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, η Σολέ αναφέρει στην ανακοίνωσή της για τον Κιμ Τιλί:

«Ο Κιμ ενημέρωσε τον σύλλογο ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις και απαιτείται χειρουργική επέμβαση.

Ο Κιμ θα είναι παρών στις υποχρεώσεις του συλλόγου μέχρι τις 5 Απριλίου, ημερομηνία του δεύτερου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.

Η διάρκεια της μη διαθεσιμότητας του είναι προς το παρόν άγνωστη. Όλα τα μέλη της Σολέ υποστηρίζουν την Κιμ σε αυτή τη δοκιμασία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!