Ο Τίτε αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας και όλοι περιμένουν τον Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Ο Τίτε αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας εξακολουθεί να αναζητεί νέο εκλέκτορα για τη Σελεσάο, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά επίσημα πως θέλει τον Κάρλο Αντσελότι για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού. 

Προς το παρόν πορεύεται με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ραμόν Μενέζες, αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει τον Ιταλό στον πάγκο της εθνικής:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Αντσελότι είναι ο προπονητής που θέλουν οι παίκτες. Από τον Ρονάλντο έως τον Βινίσιους Τζούνιορ όλοι έχουν δουλέψει μαζί του κι όλοι τον εκτιμούν, όπως και εγώ φυσικά. Επίσης όλοι οι φίλαθλοι τον θέλουν. Σε όποια πόλη κι αν πάω, σε όποιο γήπεδο, όλοι με ρωτούν γι’ αυτόν. Ελπίζω πως τελικά θα καταφέρουμε να τον φέρουμε στη Βραζιλία», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. 

Ο διάσημος τεχνικός έχει μεν συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2024, ωστόσο εκτιμάται ότι ο Ιταλός θα μπει στον πειρασμό να αναλάβει τα ηνία των «Βερντεόρο» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!