Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως στις 17 Σεπτεμβρίου θα αποσύρει την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως στις 17 Σεπτεμβρίου θα αποσύρει την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Η φανέλα του θρύλου των “ερυθρόλευκων” είναι η πρώτη που θα αποσύρει ο Ολυμπιακός στην ιστορία του, τιμώντας έτσι τον παίκτη που άλλαξε την πορεία της ομάδας του Πειραιά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«“A champion is one who is remembered. A legend is one who is never forgotten.” – Matshona Dhliwayo («Πρωταθλητής είναι κάποιος που τον θυμούνται.¨Μύθος είναι εκείνος που δεν ξεχνιέται ποτέ).

Με ένα ξεχωριστό event στις 17/09/2023, που θα περιλαμβάνει μοναδικές και ιστορικές στιγμές, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και είναι έτοιμη να σηκώσει στον «ουρανό» του ΣΕΦ τη φανέλα με το Νο7!

Μείνετε συντονισμένοι…»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!