Ανακοίνωση με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα για τη νέα φανέλα της Εθνικής, εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα για τη νέα φανέλα της Εθνικής, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τη νέα φανέλα της Εθνικής Ομάδας, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζονται τα εξής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η φανέλα αυτή σχεδιάστηκε από τη Χορηγό εταιρεία της Ομοσπονδίας μετά από την υποβολή πρωτότυπης πρότασης από ιταλικό σχεδιαστικό οίκο. Η επιλογή της έγινε το 2021 από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επί άλλης προεδρίας και το σχέδιο παραπέμπει στην επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης.

Η τελική έγκριση δόθηκε από την UEFA, η οποία υποβάλλει σε λεπτομερή έλεγχο τις εγκρίσεις που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!