Ηχηρό μήνυμα έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης, λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ των play-off.

Ηχηρό μήνυμα έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η κρίσιμη συνάντηση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πλέι-οφ της Super League.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter ότι «η ομαλή διεξαγωγή των play off είναι αδιαπραγμάτευτη» και υπενθυμίζει τον εποπτικό ρόλο της Πολιτείας, ενώ καταλήγει με νόημα: «Αναμένουμε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές για την ολοκλήρωση του συναρπαστικού πρωταθλήματος».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη: «Η ομαλή διεξαγωγή των play off είναι αδιαπραγμάτευτη. Για τη διοργάνωσή τους η Πολιτεία διασφαλίζει όσα ο εποπτικός της ρόλος επιτάσει, σε συνεργασία με τις ΠΑΕ. Αναμένουμε & από ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξασφαλίσει τους καλύτερους διαιτητές για την ολοκλήρωση του συναρπαστικού πρωταθλήματος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!