Η Φιορεντίνα δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Ιανουάριο τον Σόφιαν Άμραμπατ, μολονότι είχε στα χέρια της τρεις προτάσεις από μεγάλες ομάδες.

Η Φιορεντίνα δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Ιανουάριο τον Σόφιαν Άμραμπατ, μολονότι είχε στα χέρια της τρεις προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως αποκάλυψε ο αδρρφός του και άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ, με δηλώσεις του στο ολλανδικό «Voetbal Primeur».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μαροκινός μέσος, εκ των πρωταγωνιστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα του είχε προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση του Ρόκο Κομίσο απάντησε αρνητικά:

«Ο πρόεδρος Κομίσο ήταν αυτός που σταμάτησε τη μεταγραφή του σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Σόφιαν μετά το Μουντιάλ και ομάδες από Αγγλία και Ισπανία ήταν έτοιμες να διαθέσουν μεγάλα ποσά για την απόκτηση του. Το καλοκαίρι ίσως φύγει από τη Φλωρεντία, αλλά θα το κάνει μόνο για μια μεγάλη ομάδα», τόνισε σχετικά ο Νορντίν Άμραμπατ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!