Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ότι η ΑΕΚ μπορεί να τους κερδίσει όλους μέσα στην έδρα της.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ότι η ΑΕΚ μπορεί να τους κερδίσει όλους μέσα στην έδρα της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Ξανθόπουλος:

«Μεγάλη νίκη. Για μένα δεν θα ήθελα να πω κάτι. Σίγουρα είναι μεγάλη για πολλούς λόγους. Τη χρειαζόμασταν, κάναμε κακές ήττες εδώ. Όπως με το Λαύριο, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να ρεφάρουμε. Έχουμε αποδείξει ότι και φέτος και το 2018 μπορεί να κερδίσει και να χάσει τον οποιοδήποτε. Τον τελευταίο 1.5 μήνα κάναμε καλές εμφανίσεις. Δυστυχώς είχαμε τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς. Θα μας λείψει. Σήμερα βρήκαμε απώλειες εκ των έσω. Κυνηγάμε όλα τα ματς. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Άσχετα ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε την εικόνα που πρέπει. Νομίζω ότι αν έχουμε την υγεία μας και είμαστε ταπεινοί θα έχουμε ένα καλό τέλος».

Για το πώς ενσωματώθηκαν οι νέοι παίκτες:

«Και ο Κωστής Γόντικας, και ο Γιάνκοβιτς ήρθαν σε μια ομάδα που έχουν ξαναπαίξει. Ο Πιέρ που έχει εμπειρία. Το ερωτηματικό το μεγάλο ήταν ο Λεμάρ, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν το στοιχείο που μας έλειπε, καθώς έχει πολύ ωραίο κάθετο παιχνίδι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το πρωτάθλημα:

«Πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Η εικόνα του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή. Ελπίζω να τον κερδίσουμε. Η ομάδα μας εδώ πέρα μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίζουν παντού, έχει αποδειχθεί αυτό».

Για τη δική του συνέχεια:

«Έχουμε ξαναπεί. Τελειώνει η σεζόν και βλέπουμε».

Για το τι προσφέρει ο ίδιος στους συμπαίκτες του:

«Χρειαζόμαστε και τον σκόρερ. Χρειάζονται όλοι, είναι ομαδικό άθλημα. Αυτό που προσπαθώ να δείξει στους νεότερους συμπαίκτες είναι ότι ακόμα έχω όρεξη. Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να κάνουμε επάγγελμα το αγαπημένο μας παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!