Ο Χιλιανός, Κριστιάν Γκαρίν (νο82 στον κόσμο) θα είναι ο αντίπαλος που θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο του Miami Open.

Ο Χιλιανός, Κριστιάν Γκαρίν (νο82 στον κόσμο) θα είναι ο αντίπαλος που θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο του Miami Open.

Ο 26χρονος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Αργεντινού, Σεμπάστιαν Μπάες (νο33 στην παγκόσμια κατάταξη), και στην φάση των «32» θα βρεί απέναντί του τον Έλληνα πρωταθλητή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρώτο σετ ήταν θρίλερ, με τον Γκαρίν, ο οποίος ξεκίνησε από τους προκριματικούς κι έχει χάσει μόλις μένα σετ, να το κατακτά στο τάι μπρέικ (7-6) και στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη κλείνοντας τον αγώνα με 6-3.  

Στέφανος Τσιτσιπάς και Γκαρίν έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές στο παρελθόν με τον 24χρονος να μετρά ισάριθμες νίκες σε χωμάτινη, όμως, επιφάνεια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!