Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε μια εμπνευσμένη ομιλία στο ημίχρονο απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ολλανδία.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε μια εμπνευσμένη ομιλία στο ημίχρονο απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του προκριματικού αγώνα για το Euro 2024 εναντίον της Ολλανδίας.

Ο νέος αρχηγός της Γαλλίας ήταν δικαιολογημένα ενθουσιασμένος αφού η ομάδα του πήρε ένα πειστικό προβάδισμα 3-0 στο ημίχρονο απέναντι στην Ολλανδία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν εθεάθη να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του, ενώ τους παρακίνησε να διατηρήσουν την ίδια ένταση και στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η γαλλική ομάδα, ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται να λέει στους συμπαίκτες του:

«Μπράβο παιδιά, μπράβο, μπράβο, μπράβο, αυτό είναι! Έτσι ξεκινάς ένα παιχνίδι. Μην τους αφήσετε να αναπνεύσουν, μην τους δώσετε τίποτα. Το ίδιο πράγμα στο δεύτερο ημίχρονο, το ίδιο πράγμα. Μην το αφήσετε να περάσει. Έτσι το κάνουμε, παιδιά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!