Ο Ηλίας Καντζούρης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ενόψει και της συνέχειας στην Basket League. Φυσικά, ο προπονητής της «Ένωσης», Ηλίας Καντζούρης, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και μοίρασε τα εύσημα στους παίκτες του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Στην εμφάνιση των παικτών. Υπερπήδησαν όποια εμπόδια βρήκαμε μπροστά μας. Σε αυτούς ανήκουν όλα τα εύσημα. Θέλουμε την συμπαράσταση όλων. Να έχουμε ηρεμία και υγεία για να προχωρήσουμε μπροστά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.