Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, αποχώρησε από την Εθνική Αγγλίας πριν το σημερινό (26/03, 19:00) αγώνα των προκριματικών του EURO 2024 με την Ουκρανία.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν, αποχώρησε από την Εθνική Αγγλίας πριν το σημερινό (26/03, 19:00) αγώνα των προκριματικών του EURO 2024 με την Ουκρανία, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για οξεία σκωληκοειδίτιδα, όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή οι «Πολίτες».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 22χρονος έπαιξε 12 λεπτά στη νίκη της πρεμιέρας των «Τριών Λιονταριών» επί της Ιταλίας (2-1) στη Νάπολη, πριν μπει στο χειρουργείο κατά την επιστροφή τους στο Λονδίνο.

«Δεν θα είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση της Premier League που ακολουθεί με τη Λίβερπουλ (Σάββατο, 1/04) και παραμένει άγνωστο σ΄ αυτή τη φάση πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων», αναφέρει η Σίτι στην ανακοίνωσή της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Φιλ Φόντεν. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.