Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών με αποτέλεσμα να ανανεωθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών τη φετινή σεζόν, έτσι ενεργοποιήθηκε η σχετική οψιόν, με τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες να επεκτείνεται αυτόματα έως και το καλοκαίρι του 2024.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες των Πειραιωτών και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα προβλέπεται να γίνει και αύξηση στις αποδοχές του έμπειρου γκολκίπερ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 14 περιπτώσεις. Έχει δεχθεί μόλις οκτώ γκολ, τα επτά στο πρωτάθλημα, το ένα στο Europa League.

Φυσικά σε αυτό που εστιάζει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.