Ο Αλεξάντρ Ζιντσένκο είπε στον Ουκρανό συμπαίκτη του Μίκαλο Μούντρικ να επικεντρωθεί στο να πετύχει στην Τσέλσι, αφού δεν πήγε στην Άρσεναλ.

Ο Αλεξάντρ Ζιντσένκο είπε στον Ουκρανό συμπαίκτη του Μίκαλο Μούντρικ να επικεντρωθεί στο να πετύχει στην Τσέλσι, αφού κατέρρευσε η μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Ο Μούντρικ φαινόταν έτοιμος να σφραγίσει τη μεταγραφή του στους Λονδρέζους τον Ιανουάριο, όπου θα συναντούσε τον συμπατριώτη του και αρχηγό της εθνικής ομάδας Ζιντσένκο. Ο εξτρέμ είχε εκφράσει την επιθυμία του να ενταχθεί στην Άρσεναλ, πριν η Τσέλσι τον «κλέψει», συμφωνώντας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε συμφωνία ύψους 88,5 εκατ. λιρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Ζιντσένκο αποκαλύπτει ότι μίλησε στον Μούντρικ για όσα συνέβησαν. Ο ίδιος δήλωσε: «Του είπα: “Έχει ήδη τελειώσει, δεν έχει σημασία τι ήθελες εσύ αλλά τι ήθελαν οι άλλοι”».

«Τώρα είσαι παίκτης της Τσέλσι, υπέγραψες ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο και έχεις μόνο μία επιλογή, μόνο έναν τρόπο: να κοιτάξεις μπροστά. Δυστυχώς δεν έγινες παίκτης της Άρσεναλ – όπως ήθελα προσωπικά! – αλλά έτσι είναι η ζωή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!