Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη της Παρτίζαν επί του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν με 90-75 και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

«Κερδίσαμε τον πρωτοπόρο της Euroleague, μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά. Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε περήφανοι με τον τρόπο που παίξαμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια.

Παίξαμε έξυπνα στην άμυνα. Το κλειδί ήταν ότι γυρίσαμε τη μπάλα και είχαμε πολύ καλή επιλογή στα σουτ. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Παρτιζάν για μια υπέροχη βραδιά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.