Ο Χρήστος Παππάς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν παλεύουν ώστε να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή θέση.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό την Παρτίζαν και σε συνδυασμό με την αστοχία του στα τρίποντα ηττήθηκε στη Σερβία. Ο Χρήστος Παππάς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν παλεύουν ώστε να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή θέση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παππάς:

«Συγχαρητήρια στην Παρτίζαν, έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ με μεγάλη θέληση. Δεν ματσάραμε την ένταση, την ενέργειά της. Ακόμη και στο πρώτο μέρος, ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πίσω σε όλα. Με 3/20 τρίποντα, είναι προφανές ότι σε αγώνα της EuroLeague τα πράγματα είναι δύσκολα. Όπως κι αν έχει, θα προχωρήσουμε. Έχουμε ακόμη μερικά ματς για να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Δεν είχαμε την ταχύτητα απόψε, έτσι παίζεται το μπάσκετ και έτσι σέβεσαι τον κόσμο που έρχεται να σε δει. Όταν αντιμετωπίζεις τον Ομπράντοβιτς, είναι πάντα μεγάλη η πρόκληση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!