Άκοπα στον τρίτο γύρο του Miami Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού ο αντίπαλός του αποχώρησε πριν τον αγώνα.

Άκοπα στον τρίτο γύρο του Miami Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (25/03, 18:05) πρώτος αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή στο κεντρικό κορτ του τουρνουά Masters της ATP, με τον Ρισάρ Γκασκέ, δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Γάλλος τενίστας περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ενημέρωσε τους διοργανωτές ότι δεν μπορούσε ν΄ αγωνιστεί εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως εκ τούτου ο 24χρονος και νο2 του ταμπλό πέρασε by και στην φάση των «32», όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Αυτός θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Χιλιανό, Γκαρίν και στον Αργεντινό, Μπάες.

Να σημειωθεί ότι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γκασκέ είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά πριν από 5 χρόνια (2018), όταν πήραν από μία νίκη ο καθένας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!