Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Παρίσι, ο Αντριέν Ραμπιό θα μπορούσε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Παρίσι, ο Αντριέν Ραμπιό θα μπορούσε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, εν μέσω φημών που τον θέλουν να αφήνει τη Γιουβέντους ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν περιζήτητος στην πρόσφατα ολοκληρωθείσα χειμερινή περίοδο, καθώς συνέχισε να παραμένει στο Τορίνο παρά τους πολλαπλούς μνηστήρες που τον ήθελαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αλλά με την κατάσταση με την επέκταση του συμβολαίου του να περιπλέκεται, η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να υπογράψει τον άσο το καλοκαίρι για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή.

Με τον μεσοεπιθετικό της Γηραιάς Κυρίας να αγωνίζεται συνεχώς στην Εθνική Γαλλίας του Ντιντιέ Ντεσάμπ, η Παρί θα μπορούσε να κοιτάξει να υπογράψει τον Ραμπιό και να του δώσει άλλη μια ευκαιρία στη Γαλλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!